Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο έρχεται το Neon Genesis Evangelion στο Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως το Neon Genesis Evangelion θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την πλατφόρμα τον Ιούνιο. Η ανακοίνωση της ενσωμάτωσης της σειράς στο Netflix έγινε πριν από σχεδόν 4 μήνες και οι fans χάρηκαν ιδιαίτερα. Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 21 Ιουνίου και το δημοφιλές anime παίρνει ξανά σάρκα και οστά στη σύγχρονη εποχή. Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την παρουσία των επεισοδίων στο Netflix και την διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ωστόσο είναι σίγουρο πως άμεσα θα μάθουμε περισσότερα. Το Netflix θα φιλοξενήσει όλα τα 26 αρχικά επεισόδια, καθώς και την ταινία The End of Enangelion και την ταινία/έξτρα επεισόδιο Death & Rebirth.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*